Sommarrea i Fialitybutiken! - Passa på

Ljudboken Maktspel nu släppt. Gå in och lyssna - ge ditt omdöme! Mycket nöje!


Läs serien om Människor i it-världen  - spännande avslöjanden från en inte alltid så renlärig bransch.
 

Lär känna Malin, Sten-Erik, Harald, Ingrid, Aina, Petra och de andra karaktärerna och låt dig roas och oroas av berättelserna! Böckerna ges ut av mitt eget förlag Fiality och kan köpas i nätbokhandlare (till exempel Bokus och Adlibris) i Sverige eller signerade från Fialitybutiken och på Amazon. I sommar släpper Saga Egmont digitala utgåvor som e-bok och ljudbok. På Amazon finns också en engelsk översättning av Ingrid.

Böckerna hänger ihop i en serie som utspelar sig från 2012 och framåt, men de kan också utan problem läsas fritående.

Del 1 - En enkel uppgradering (i digital version Maktspel)

Malin Brink kallas till VD:n Sten-Erik Hööks kontor på it-företaget Capricorn. Hon vet inte riktigt vad hon ska förvänta sig. Hon har jobbat hårt, lagt ner hela sin själ i arbetet, men att företagets ägare skulle vilja träffa henne personligen hade hon inte väntat sig. Men Sten-Erik är imponerad av hennes insatser och tilldelar Malin rollen som projektledare för ett nytt uppdrag som företaget åtagit sig.

Till en början är Malin glad och förväntansfull, men snart börjar hon lägga märke till att saker inte riktigt är som de borde och hon dras in i en virvel av cynism, pengajakt och maktbegär.
Trasslande system, arga kunder och inget stöd från sina chefer gör att Malin mår allt sämre, och projektet börjar gå över styr ... Kämpaglöd, entusiasm, flit och vännen Helenes stöd håller henne länge över ytan. Sten-Eriks största skräck är att tappa kontrollen över tillvaron. Hans fifflande med pengar och lirkande med kvinnor gör honom sårbar.

Romanen utspelar sig mestadels i Härjeliden, en liten ort efter Norrlandskusten, men också i städer som Stockholm, New York, Mumbai och Kumla.

                Del 2 - Ingrid

När Ingrid Karlbergs son dör på operationsbordet är hon inte bara en sörjande mor. Hon är också en framgångsrik affärskvinna som får sitt livs största utmaning.

Om sjukhuset haft fungerande rutiner och system och använt den it-lösning hennes företag First-Aid-IT erbjuder, hade sonen fortfarande varit vid liv. Det driver Ingrid in i en kamp om att vinna en offentlig upphandling av ett nytt sjukvårdssystem – till varje pris. Men konkurrensen är hård och den politiskt styrda beslutsprocessen svår att bemästra.
 
Hon kastas in i en härva med allt från ohejdad girighet, lögner, inkompetens och fejknyheter till rena mutor och utpressning. Sonens död får inte ha varit förgäves. Ska hon lyckas?

Upphandlingen görs i den fiktiva regionen Lycke, där också Härjeliden finns. First-Aid-IT har kontor i Sundbyrg där Ingrid bor.
 

LÄS ETT SMAKPROV

   Del 3 - Titel inte bestämd

Skriver just nu på uppföljaren till Ingrid, där vi följer utvecklingen av Region Lyckes helt revolutionerade nya sjukvårdssystem. Människorna från romanen Ingrid finns med, liksom miljöerna.

Egendomliga, skrämmande händelser timar och kärlek uppstår på många häpnadsväckande sätt. Men också bottenlös ondska lurar i bakgrunden.

Planerad release i samband med mässan ”Lösningar för offentlig sektor” den 16-17 februari 2021 där jag är en av talarna.

Skrivarkompis och inspiratör håller sällskap
Skrivarkompis och inspiratör håller sällskap

    Föredrag, föreläsningar, workshopledare, debattör och inspiratör

Vill du veta mera om hur det är att skriva böcker på gamla dar, eller vill ha någon som entusiasmerar en grupp människor vid någon sammankomst, till exempel på din arbetsplats (morgonmöte/workshop/teambuilding), på biblioteket, en bokcirkel eller ett kundevenemang? Jag ställer mer än gärna upp som föreläsare. Arvodet varierar , ibland är det pro-bono. Kontakta mig så diskuterar vi och kommer överens.

Specialämne är förstås digitalisering, men jag pratar också väldigt gärna om hur det är att skriva. Du kan läsa om mina författarpresentationer (speciellt för bibliotek och skolor) här. På podden Effekten kan du lyssna på ett samtal om digitalisering. I kalenderiet hittar du tillfällen att träffa mig.
 

           Eget Förlag

Eget förlag sedan 2015. Den digitala utgivninngen av e-  och ljudböckerna sedan 2019 från Saga Egmont.
Eget förlag sedan 2015. Den digitala utgivninngen av e- och ljudböckerna sedan 2019 från Saga Egmont.